مواد لازم برای بیسکویت شکلاتی کاکائو خانگی
- آرد 2/5 پیمانه
- شکر 3/4 پیمانه
- کره 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خوشمزه خانگی
مرحله اول: ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود.
مرحله چهارم: شکل دادن به خمبر
حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.
مرحله پنجم: کاتر زدن خمیر
خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم.
مرحله ششم: پخت بیسکویت شکلاتی
بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم.
مرحله آخر: سرو بیسکویت شکلاتی
زمان می دهیم تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی
- می توانید برای تزیین این بیسکوییت از گاناش شکلاتی هم استفاده کنید.
- این بیسکوییت به دلیل داشتن تخم مرغ ماندگاری بسیار زیادی ندارد.
- لایه بیسکویتی زیاد ضخیم نباشد چون بعد از پخت خوب مغز پخت نمی شود.
منبع: سلام دنیا